De Palafrugell

Des del mateix cor de la Costa Brava té origen l'Associació Diversalia.

Una organització sense ànim de lucre que es va iniciar com a colla carnavalesca al Gener de 2020, i que fins al Juny de 2022 no ha pogut fer el seu debut a la rua del Carroussel Costa Brava de Palafrugell participant dintre de la categoria "Carrosses inèdites", on ens vam fer lloc amb un sisè premi sobre vuit, amb totes les colles experimentades.

Som una colla clarament LGTBIQ+ friendly des dels seus inicis i ens caracteritzem per ser una de les colles més diverses del municipi.

PARTICIPA: CARROUSSEL
COSTA BRAVA 2023

Fem coses xules!

No tenim límits. També organitzem esdeveiments per al jovent del municipi.

Durant la pandèmia COVID-19 no es va poder celebrar el tradicional Carroussel Costa Brava amb normalitat, així que com que tampoc ens agradava el que s'havia programat de manera oficial per part de les organitzacions, ens vam engrescar a posar-nos a prova a nosaltres mateixos i vam fer un esdeveniment online de considerables dimensions, que vam gravar prèviament al Teatre del Centre Fraternal de Palafrugell.

Vam organitzar un festival online d'actuacions musicals i espectacles de màgia entre altres amb els que vam comptar amb artistes de caràcter nacional i municipal. Aquest esdeveniment va ser seguit via online per a un total de gairebé 600 usuaris únics. Ball, màgia, música en directe, show i altres espectacles en van ser la clau. Vam comptar amb el suport econòmic d'alguns establiments de Palafrugell i una elevada inversió privada.

De moment ja estem preparant un nou festival que farà més intenses les Festes de Primavera de Palafrugell 2023... Espereu-nos!

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS