FESTIVAL DIVERSALIA 2023

Benvingut a la festa més autèntica de la Costa Brava de la mà de Diversalia amb LovinFM!

Si tu també estàs fins els pebrots de la música 100% i exclusivament catalana que imposen les entitats públiques de la zona, aquest és el teu refugi. I cert, els castellano-parlants també existim al Baix Empordà.

Portem una proposta fresca... Som plenament conscients que a Palafrugell hi falta oci nocturn i discoteques més enllà de les carpes més antigues de l'Avinguda del Mar.

Nosaltres et proporcionarem la música més variada de l'actualitat amb els millors DJS, actuacions en directe gràcies a la nostre estreta col·laboració amb LovinFM, i moltes coses més.

Ben aviat donarem a conèixer el local on es celebrarà aquest esdeveniment, obert a tothom major de 16 anys (els menors aniran identificats amb un segell/polsera per temes de venda d'alcohol). Música dance, house, reggaeton, pop, petardeo, dembow... Hi haurà Photocall, meet & greet amb influencers i artistes convidats, i molt més... Prepara't!

Info: Tots els ingressos obtinguts de les vendes d'entrades i begudes seràn destinats exclusivament a despeses de producció de l'esdeveniment i accions socials i culturals a la vila.

DATA ESTIMADA ESDEVENIMENT: FESTES DE PRIMAVERA / FESTA MAJOR 2023
COMPRAR ENTRADES

CARROUSSEL COSTA BRAVA 2023

Tenim obertes les inscripcions al Carroussel Costa Brava 2023
DATA ESDEVENIMENT: 4 DE JUNY 2023
CONTACTA I INSCRIU-TE